Godispåsar med metallic- eller glittertryck

Passa på att beställa en unik godispåse med snyggt tryck. Antingen bifogar du en bild/logga och/eller text vid beställningen eller så kan du beställa med en siluett av din favoriträtt (vi kan erbjuda siluett av alla raser).

Vi har många tryckfärger i glitter, metallic och matt. Det finns även flera snygga tygfärger att välja på. 


ROADSTER SVART SAMT GRÅ ÄR TILLBAKA

Nu finns äntligen den populära Roadstern tillbaka i lager. Passa på att köpa nu medans vi har 10% rabatt, vill du utnyttja rabatten anger du 10% i kassan.


Nya godispåsar med tryck

Nu kan vi erbjuda godispåsar med tryck. Antingen bifogar du en bild/logga och/eller text vid beställningen eller så kan du beställa med en siluett av din favoriträtt (vi kan erbjuda siluett av alla raser).

Vi har många tryckfärger i glitter, metallic och matt. Det finns även flera snygga tygfärger att välja på.


ERBJUDANDE få ett buröverdrag på köpet

Om du vill beställa med tryck lägger du till det. Vi har tryck som en produkt under Tillbehör


Buröverdrag till safari-vagnarna

Efterfrågat sedan länge, nu äntligen är dom här. Nu kan vi erbjuda buröverdrag till Safari-vagnarna (30kg, 45kg och 55kg).
Buröverdragen är regntåliga. Tas enkelt av och på och levereras i smart liten väska du kan fästa på vagnen när du inte använder överdraget. Just nu finns överdragen i svart och rött men fler färger är på gång. Vi har även en variant i Silverduk som stöter bort 80% av värmen, perfekt för varma sommardagar.

 

 

 

SNYGGT TRYCK PÅ DITT ÖVERDRAG

 

Vi erbjuder även att få dessa överdrag med ett snyggt tryck. Bifoga önskad text, logga eller bild (som vi gör en siluett av) så trycker vi det på överdraget. Vi har många olika färger på trycket och det går att få med glittereffekt, metallic eller reflex.

 

Vi kommer inom kort att även erbjuda att få fler produkter med tryck på. Om du redan har ett överdrag eller liknande som du önskar få ett tryck på kan du även beställa det hos oss för endast 599:-

 

 


Hundglass

Glöm inte att se till att du och din fyrbenta vän får i er ordentligt med vätska under dessa varma sommardagar.
Ett tips för att få i hunden tillräckligt med vätska är att testa att frysa något favoritgodis/mat med lite vatten (eller t.ex. ren kött/kycklingbuljong utan lök och kryddor) som hunden sen får jobba med att få i sig.


Fästingsäsong

Nu har fästingsäsongen kommit igång igen och vi vill såklart skydda våra små älsklingar mot dessa äckliga kryp.
Jag har haft dåliga erfarenheter av olika preparat och fästinghalsband med kemikalier. Jag har upplevt hundar som har drabbats av hälta och konstiga smärtor medan de har använt dessa kemikalier:

Det gjorde att jag började leta alternativ. Något som visade sig fungera bra för mina hundar av rasen Russkiy toy (långhår samt släthår) var bärnstenshalsband.

SÅ HÄR FUNGERAR BÄRNSTENSHALSBAND

Bärnsten blir negativ elektrostatiskt laddad då den gnids mot t.ex.hundpäls. Om du gnider halsbandet mot pälsen innan du sätter på det så blir det laddat och fungerar direkt. Den lilla spänning som uppstår gillar inte fästingarna. Därför ska halsbandet inte sitta för stramt runt halsen. Utan det ska kunna röra sig runt hundens hals.

Jag använder bara äkta bärnsten till mina halsband och hos oss går det att beställa halsbanden i antingen obehandlade råa bärnstenar eller med slipade stenar. Våra halsband är gjorda på slitstark nylontråd.

Hur bra dessa halsband fungerar beror lite på hundens pälstyp eftersom det fungerar bäst då det kan röra sig mot pälsen och inte blir för stilla i t.ex. mycket tjock och tät päls. När din hund har vistats i fästingrika områden är det bra att kamma igenom hundens päls då en del fästingar hoppar på hunden och kryper runt men inte vill fästa på hunden tack vara bärnstenens elektrostatiska effekt. Har ni kammat hunden slipper ni att dessa sedan hoppar av hunden hemma hos er. Bärnstenshalsbandet har ingen effekt då pälsen är blöt utan fungerar i torr päls.